Noorderloo | Camping
25388
page-template-default,page,page-id-25388,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.7,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Kamperen

kamperen

Op de camping kun je heerlijk wandelen door het bos, kinderen (en volwassenen) kunnen spelen in de speeltuin of  ravotten en hutten bouwen in het speelbos, zwemmen in de vijver. Voetballen / volleyballen/ tafeltennissen. De camping  is ruim (7.4 ha) en groen, zodat iedereen de ruimte heeft om te ontspannen. Ons lunchcafé staat op hetzelfde terrein. Je kan hier in het hoogseizoen o.a. broodjes, salades, (hartige)taart, patatten en snacks krijgen.

Kampeerplaatsen

kampeerplaatsen

De camping bestaat uit 4 kampeercirkels en één halve. De cirkels zijn zo ingedeeld dat je met niet al te veel mensen op dezelfde plek staat waardoor je meer privacy hebt en je ook kan kiezen of je graag buren met kinderen of  honden wilt of niet.

wij bieden 4 verschillende soorten kampeerplaatsen aan, voor gezinnen,  ruimtezoekers , mensen met honden en voor campers.  Alle campingplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van een comfortzuil met waterkraan, elektra, afvalwaterafvoer en natuurlijk hebben we gratis supersnelle wifi op de hele camping. De camping is autoluw, dat betekent dat auto’s alleen voor in en uitladen bij je kampeerplaats mogen staan daarna kun je de auto op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen zetten.

Je kunt bij ons vooraf boeken of ter plekke een beschikbare kampeerplaats uitzoeken.

Boek hier je vakantie
Faciliteiten
 • Lunchcafé met goede koffie
 • Net sanitair gebouw
 • Mindervalide toilet en douche
 • Verharde hoofdpadden op de camping
 • Afwasruimte met warm water
 • Wasmachine
 • (zwem)vijver
 • Speeltuin en speelbos
 • Voet- en volleybalveldje
 • Outdoor tafeltennistafel
 • Kampvuurplaats
 • Dierenweide
 • Moestuin

Impressie van de camping

Zo ziet de camping eruit

Kampeer tarieven

Dennehof, Berkenhof, Beukenhof  €21 

2 personen

Camper / caravan / tent

Parkeerplaats voor één auto

Stroomaansluiting

Watertappunt / vuilwaterafvoer

Gebruik douche en warm afwaswater

Wifi

Sparrenhof & Eikenhof €22 

2 personen

Camper / caravan / tent

Parkeerplaats voor één auto

Stroomaansluiting

Watertappunt / vuilwaterafvoer

Gebruik douche en warm afwaswater

Wifi

Extra persoon / logés € 4 

Kind 0 t/m 1 jaar gratis 

Kind 2 t/m 12 jaar € 3 

Hond (max. 2) € 2.50

Bijzettentje (max. 2) € 4 

Bezoekerstarief € 2.50

CKE-tarief laagseizoen €20 * 

CKE-tarief hoogseizoen 5% *

CKE-korting huuraccommodaties 5% *

Toeristenbelasting en lokale heffingen  € 1.25  p.p.p.n. 

CKE-kortingen bij Noorderloo

 

* CKE-tarief laagseizoen: €20,00 van 1 april t/m 30 juni en van 1 september t/m 30 september
* CKE-korting hoogseizoen: 5% van 1 juli t/m 30 augustus
* CKE-korting huuraccommodaties: 5%van 1 april t/m 30 september

Het all-in tarief is per nacht voor 2 volwassenen, elektriciteit (minstens 5kWh), 1 hond wanneer huisdieren zijn toegestaan en incl. BTW.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting en eventuele andere opties. Overnachten met meer dan 2 personen is mogelijk tegen een bijbetaling.

Je kunt alleen van de CKE-voordelen gebruikmaken als je in het bezit bent van een geldige ANWB Kampeerkaart CKE.

Geef bij de boeking aan dat je de ANWB Kampeerkaart CKE hebt en toon de kaart bij het inchecken.

CAMPING FAQ 2020

CAMPING FAQ

Camping FAQ 2020

 

In- en uitchecken: Hoogseizoen inchecken 13:00 & uitchecken 12:00. Mits er niet gereserveerd is op je kampeerplaats komt het in het laagseizoen allemaal niet zo nauw. Kom je na sluitingstijd aan ? Bel ons dan even of stuur een berichtje, dan weten we dat je er bent.

Receptie: In het lunchcafé vind je ook de receptie, zie openingstijden.  Kom je aan buiten de openingstijden van het lunchcafé ? Bel dan even naar ons 0623504618.

Reserveren: Reserveren kan via de website, telefonisch of via de mail

Betalingsmogelijkheden van je reservering:  Pinnen en contant. Boekingen dienen 6 weken voor de aankomstdatum te zijn betaald.

Auto: Wij zijn een autoluwe camping. Dit betekent dat je stapvoets rijdt en de auto alleen in- en uitlaad bij je staplaats. Auto’s kunnen daarna geparkeerd worden aan de rechterzijde van de camping, zie eventueel plattegrond.

Fiets: Rustig fietsen op de camping mag natuurlijk, zolang je rekening houdt met voetgangers en kinderen.

Fietsverhuur:  Op ca. 10 km van de camping kun je div. soorten fietsen huren bij Arjan Borgers 2 Wielers in Vlagtwedde.

Hond: Honden zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan op het Berkenhof en dennenhof (zie evt. plattegrond), klik hier voor de regels over honden.

Geluid: Muziek is toegestaan mits je buren het niet kunnen horen. Na 22:00 willen wij graag rust op de camping.

Afval: Op de camping  zamelen we ons afval het liefst gescheiden in in de daarvoor bestemde containers.

Chemisch toilet: Chemisch toilet kan geleegd worden aan de rechterzijde van het sanitair gebouw. Ook is er een camperstortplaats bij de camperplaatsen aanwezig.

Kampvuur: Een kampvuur is toegestaan om de daarvoor bestemde kampvuurplaatsen.  Er mogen takjes gesprokkeld worden uit het bos voor op het kampvuur.

Zwemmen: Er kan gezwommen worden in de grote vijver, kleine kinderen en kinderen zonder zwemdiploma moeten uiteraard altijd onder toezicht blijven!

Bezoekers: Bezoekers en logees zijn tegen betaling welkom bij ons. Zie  onze tarieven voor de kosten die hieraan verbonden zijn.

Klachten:  Ben je ergens ontevreden over, laat het ons vooral weten dan kijken we samen of we het kunnen oplossen. Wilt u een officiële klacht indienen? Wij werken volgens de algemene klachtenvoorwaarden van Hiswa-Recron.

Roken: Roken is niet toegestaan op de sportvelden, speeltuin, in en om het sanitairgebouw en op het terras bij het Lunchcafé

Bos: Je mag door het bos lopen en van de paden afwijken. Houd wel rekening met de flora en fauna van het bos. Ga bijv. niet op de takkenwallen staan, daar leven dieren en insecten in.

Vissen: Het is niet toegestaan om te vissen in de zwemvijver.

Lunchcafé FAQ

Lunchcafé FAQ

Wij zijn nog in afwachting van duidelijke richtlijnen van de veiligheidsregio met betrekking tot COVID-19 en het aanbod / openen van het lunchcafé.

 

Broodjes: In het hoogseizoen kan je voor de volgende ochtend broodjes bestellen bij de receptie, via whatsapp ”o623504618′ of via mail ‘info@noorderloo.nl’ uiterlijk voor 21:00.

Frieten en snacks: In het hoogseizoen mogen op de camping natuurlijk geen frieten ontbreken! Vanaf 16:30 tot 17:30 kun je terecht voor frieten vega snacks. Het liefst vooraf bestellen. Zie menukaart voor het aanbod.

 Lunch, taart en ijsjes In het lunchcafé kun je ook terecht voor  lunch, taart en ijsjes.

Openingstijden: Klik hier voor de actuele openingstijden.

Vegetarisch en veganistisch: Al onze producten zijn vegetarisch of veganistisch. Heeft u andere dieetwensen geef het aan ons door dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Kinderspeelhoek: In het lunchcafé is een speelhoekje aanwezig