Noorderloo | FAQ
22041
page-template-default,page,page-id-22041,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Camping FAQ 2019

 

In- en uitchecken: Hoogseizoen inchecken 13:00 & uitchecken 12:00. Mits er niet gereserveerd is op je kampeerplaats komt het in het laagseizoen allemaal niet zo nauw. Kom je na sluitingstijd aan ? Bel ons dan even of stuur een berichtje, dan weten we dat je er bent.

Receptie: In het lunchcafé vind je ook de receptie, zie openingstijden.

Reserveren: Reserveren kan momenteel via de website of eventueel telefonisch.

Betalingsmogelijkheden van je reservering pinnen en contant. Boekingen dienen 6 weken voor de aankomstdatum te zijn betaald.

Auto: Wij zijn een autoluwe camping. Dit betekent dat je stapvoets rijdt en de auto alleen in- en uitlaad bij je staplaats. Auto’s kunnen dan geparkeerd worden aan de rechterzijde van de camping.

Fiets: Rustig fietsen op de camping mag natuurlijk, zolang je rekening houdt met voetgangers en kinderen.

Fietsverhuur:  Op ca. 10 km van de camping kun je div. soorten fietsen huren bij Arjan Borgers 2 Wielers in Vlagtwedde.

Hond: Honden zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan op het Berkenhof (zie evt. plattegrond), klik hier voor de regels over honden.

Geluid: Muziek is toegestaan mits je buren het niet kunnen horen. Na 22:00 willen wij graag rust op de camping.

Afval: Op de camping  zamelen we ons afval het liefst gescheiden in in de daarvoor bestemde containers.

Chemisch toilet: Chemisch toilet kan geleegd worden aan de rechterzijde van het sanitair gebouw. Ook is er een camperstortplaats bij de camperplaatsen aanwezig.

Kampvuur: Kampvuur is toegestaan om de daarvoor bestemde kampvuurplaatsen.

Zwemmen: Er mag gezwommen worden in de grote vijver, kleine kinderen en kinderen zonder zwemdiploma moeten uiteraard altijd onder toezicht blijven!

Bezoekers: Bezoekers en logees zijn tegen betaling welkom bij ons. Zie Tarieven voor de kosten die hieraan verbonden zijn.

Klachten:  Ben je ergens ontevreden over, laat het ons vooral weten dan kijken we samen of we het kunnen oplossen. Wilt u een officiële klacht indienen? Wij werken volgens de algemene klachtenvoorwaarden van Recron.

Roken: Roken is niet toegestaan op de sportvelden, speeltuin, in en om het sanitairgebouw en op het terras bij het Lunchcafé

Bos: Je mag door het bos lopen en van de paden afwijken. Houd wel rekening met de flora en fauna van het bos. Ga bijv. niet op de takkenwallen staan, daar leven dieren en insecten in.

 

Lunchcafé FAQ

 

Broodjes: Broodjes kun je voor de volgende ochtend bestellen bij de receptie, via whatsapp ”o623504618′ of via mail ‘info@noorderloo.nl’ uiterlijk voor 21:00.

Frieten en snacks: Op de camping mogen natuurlijk geen frieten ontbreken! in het hoogseizoen kun je tussen 16:30 tot 17:30 terecht voor verse frieten van Groningse aardappelen en vega snacks. Het liefst vooraf bestellen. Zie menukaart voor het aanbod.

Ontbijt en Lunch en taart en ijsjes In het lunchcafé kun je ook terecht voor ontbijtjes, lunch en taart en ijsjes.

Openingstijden: Klik hier voor de actuele openingstijden.

Vegetarisch en veganistisch: Alle onze producten zijn vegetarisch of veganistisch. Heeft u andere dieetwensen geef het aan ons door dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Kinderspeelhoek: In het lunchcafé is een speelhoekje aanwezig.