Noorderloo | Filosofie
22144
page-template-default,page,page-id-22144,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Wat is Noorderloo ?

Noorderloo is een kleinschalige, moderne camping waar je kunt ontspannen en onthaasten. Bij ons kampeer je in een zonnig open bos, middenin het boerenlandschap. Natuurlijk met speelbos, speeltoestellen, eigen zwemvijver, voetbalveldje, volleybalveld en wat nooit mag ontbreken: de pingpongtafel. En ons eigen lunchcafé, voor wanneer je behoefte hebt aan een goede kop koffie.

LEES VERDER
Duurzaamheid

Het is voor kleine bedrijfjes heel makkelijk om zichzelf duurzaam te noemen, dus we vinden het belangrijk om hier duidelijk te maken wat we daar nou eigenlijk mee bedoelen. Ook zijn wij sinds oktober 2019 in het bezit van een Green Key-certificaat Goud, dit is de hoogst haalbare duurzaamheidscertificering binnen Green Key.

Lees verder
Cittaslow Westerwolde

Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Lees verder
leader

De leefbaarheid en de economie op het platteland versterken en verder ontwikkelen. Dat is wat LEADER nastreeft

Lees verder
Over ons

Afgelopen Oktober 2018 is onze droom uitgekomen en hebben wij samen op deze prachtige locatie de camping met Lunchcafé en woonboerderij gekocht.

Lees verder