Noorderloo | Wat is Noorderloo ?
21152
page-template-default,page,page-id-21152,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Wat is camping Noorderloo ?

Camping Noorderloo is een kleinschalige, moderne camping waar je kunt ontspannen en onthaasten. Bij ons kampeer je in een zonnig open bos, middenin het boerenlandschap. Natuurlijk met speelbos, speeltoestellen, eigen zwemvijver, voetbalveldje, volleybalveld, pingpongtafel en ons eigen lunchcafé, voor wanneer je behoefte hebt aan een goede kop koffie.

Wat is Lunchcafé Noorderloo ?

Lunchcafé Noorderloo is een modern vegetarisch en vegan lunchcafé met terras waar je o.a. kan genieten van huisgemaakte gebak, hartige taart, salades en broodjes die zo veel als mogelijk met lokale, biologische en/ of zelf gekweekte ingrediënten zijn bereid. Daarnaast werken wij veel met producten van het seizoen.  

Opstart

Omdat we pas sinds mei 2019 zijn geopend, moeten we eigenlijk vragen: Wat willen we dat Noorderloo wordt? Het campingterrein heeft 3 jaar stil gestaan en we hebben er al onze liefde en passie in gestoken om er wat moois van te maken. We willen met onze camping en lunchcafé graag duurzaam te werk gaan en al onze kampeerders en eters een fijne sfeer en gemakkelijk comfort aanbieden. Kindvriendelijk, diervriendelijk, natuurvriendelijk. Omdat wij alle werkzaamheden op de camping zelf uitvoeren zijn wij ook in 2020 nog bezig de camping nog mooier te maken. 

Plannen 2020

We hebben dus veel leuke plannen voor ons terrein, waarbij de sfeer op onze camping het belangrijkste is. In het kampeerseizoen van 2020 bieden wij een vernieuwde wasruimte, maken wij een start aan onze bijzondere trekkershutjes, staan onze eerste comfortable tenten. Daarbij werken we natuurlijk door aan nog meer mooie natuur op onze camping, met een wandelbostuin, een kleine fruitboomgaard, weidedieren een zandstrand bij de zwemvijver en een automatiek met handige spulletjes en lekkers.