Noorderloo | Wat is Noorderloo ?
21152
page-template-default,page,page-id-21152,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Wat is camping Noorderloo ?

Camping Noorderloo is een kleinschalige, moderne camping waar je kunt ontspannen en onthaasten. Bij ons kampeer je in een zonnig open bos, middenin het boerenlandschap. Natuurlijk met speelbos, speeltoestellen, eigen zwemvijver, voetbalveldje, volleybalveld en wat nooit mag ontbreken: de pingpongtafel en ons eigen lunchcafé, voor wanneer je behoefte hebt aan een goede kop koffie.

Wat is Lunchcafé Noorderloo ?

Lunchcafé Noorderloo is een modern vegetarisch en vegan lunchcafé met terras waar je o.a. kan genieten van huisgemaakte gebak, hartige taart, salades en broodjes die zo veel als mogelijk met lokale, biologische en/ of zelf gekweekte ingrediënten zijn bereid. 

Opstart

Omdat we pas sinds mei 2019 zijn geopend, moeten we eigenlijk vragen: Wat willen we dat Noorderloo wordt? Het campingterrein heeft 3 jaar stil gestaan en we hebben er al onze liefde en passie in gestoken om er wat moois van te maken. We willen met onze camping en lunchcafé graag duurzaam te werk gaan en al onze kampeerders en eters een fijne sfeer en gemakkelijk comfort aanbieden. Kindvriendelijk, diervriendelijk, natuurvriendelijk. Omdat dit het eerste kampeerseizoen is voor Noorderloo is, kun je in 2019 voor een lager openingstarief van onze camping genieten.

Plannen 2020

We hebben dus veel leuke plannen voor ons terrein, waarbij de sfeer op onze camping het belangrijkste is. In het kampeerseizoen van 2020 bieden wij een vernieuwde wasruimte, slechtweerruimte, bijzondere trekkershutjes en comfortable tenten aan. Daarbij werken we natuurlijk door aan nog meer mooie natuur op onze camping, met een wandelbostuin, een kleine fruitboomgaard, weidedieren en een zandstrand bij de zwemvijver en automatiek met handige spulletjes en lekkers.