Camping
25388
page-template-default,page,page-id-25388,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-26408

Kamperen bij Noorderloo kan van 15 april t/m 1 oktober 2022

Wat is Noorderloo?

Camping Noorderloo is een kleinschalige, duurzame, moderne camping waar je kunt ontspannen en onthaasten. Bij ons kampeer je in een zonnig open bos, middenin het boerenlandschap. Natuurlijk met speelbos, speeltoestellen, eigen zwemvijver, voetbalveldje, volleybalveld, pingpongtafel, kamvuurplaatsen en ons eigen lunchcafé, voor wanneer je behoefte hebt aan een goede kop koffie. De camping is zeer geschikt voor (jonge)gezinnen, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, veganisten en vegetariers en rustzoekers!

Kamperen bij Noorderloo

Kamperen bij Noorderloo, leuk voor  jong en oud!

Op de camping kun je wandelen door het bos, kinderen (en volwassenen) kunnen spelen in de speeltuin of ravotten en hutten bouwen in het speelbos, zwemmen in de vijver, luieren op het strandje, voetballen / volleyballen/ tafeltennissen of een kampvuurtje maken. De camping  is ruim (7.4 ha) en groen, zodat iedereen de ruimte heeft om te ontspannen. Ons vegetarische en vegan lunchcafé staat op hetzelfde terrein. Je kan hier in het hoogseizoen o.a. lunch, ijsjes, gebak, patatten en snacks krijgen. In het laagseizoen wordt de ruimte van lunchcafé gebruikt als huiskamer / slecht weer ruimte met kleine selfservice bar. Daarnaast biedt de unieke, verassende (onontdekte) omgeving van Westerwolde een prachtige omgeving waar je van alles kunt beleven. Ook uitwijken naar de Duitse dorpjes en stadjes is zeker een aanrader. En nog even praktisch, de camping ligt op slechts 1.5 km afstand van de supermarkt COOP en tankstation & gemakswinkel Metting, das best handig toch?!

Kampeerplaatsen

Hoe zien de kampeerplaatsen eruit ?

De camping ligt in een zonnig open bos en bestaat uit 4 kampeercirkels en één halve. De cirkels zijn zo ingedeeld dat je met niet al te veel mensen op dezelfde plek staat waardoor je meer privacy hebt en je ook kan kiezen of je graag buren met kinderen of  honden wilt of niet.

Wij bieden 4 verschillende soorten kampeerplaatsen aan, voor gezinnen,  ruimtezoekers , mensen met honden en voor grote campers.  Alle campingplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van een comfortzuil met waterkraan, elektra, afvalwaterafvoer en natuurlijk hebben we gratis supersnelle wifi op de hele camping. De camping is autoluw, dat betekent dat auto’s alleen voor in- en uitladen bij je kampeerplaats mogen staan daarna kun je de auto op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen zetten.

Je kunt bij ons vooraf boeken of ter plekke een beschikbare kampeerplaats uitzoeken.

Boek nu
Faciliteiten
 • Zomer Lunchcafé met goede koffie
 • Verwarmde slecht weer ruimte
 • Net sanitair gebouw
 • Gratis snelle wifi op hele terrein
 • Mindervalide toilet en douche
 • Verharde hoofdpadden op de camping
 • Afwasruimte met warm water
 • Gedeelde kookvoorzieningen
 • Gedeelde koeling en diepvries
 • Wassette
 • Natuurzwemvijver
 • Speeltuin en speelbos
 • Voet- en volleybalveld
 • Outdoor tafeltennistafel
 • Kampvuurplaatsen
 • Schapenweide
 • Moestuin
 • Leen boeken, tijdschriften en spellen

Impressie van de camping

Zo ziet de camping eruit

Foto’s Nienke Laan

[/vc_column_inner]
Tarieven laagseizoen 2022
15 april t/m  8 juli & 29 augustus t/m 2 oktober

Dennehof, Berkenhof, Beukenhof  €19.50

2 personen

Camper / caravan / tent

Parkeerplaats voor één auto

Stroomaansluiting

Watertappunt / vuilwaterafvoer

Gebruik douche en warm afwaswater

Wifi

Sparrenhof & Eikenhof €19.50

2 personen

Camper / caravan / tent

Parkeerplaats voor één auto

Stroomaansluiting

Watertappunt / vuilwaterafvoer

Gebruik douche en warm afwaswater

Wifi

Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren €21.50*

Extra persoon / logés € 4

Kind 0 t/m 1 jaar gratis 

Kind 2 t/m 12 jaar € 3

Hond (max. 2) € 3

Bezoekerstarief € 2.50

CKE-tarief laagseizoen €18 **

CKE-korting huuraccommodaties 5% **

MCC  kortingskaart €18

Toeristenbelasting en lokale heffingen  € 1.25  p.p.p.n. 

Tarieven hoogseizoen 2022
9 juli t/m 28 augustus

Dennehof, Berkenhof, Beukenhof  €24.50

2 personen

Camper / caravan / tent

Parkeerplaats voor één auto

Stroomaansluiting

Watertappunt / vuilwaterafvoer

Gebruik douche en warm afwaswater

Wifi

Sparrenhof & Eikenhof €26.5

2 personen

Camper / caravan / tent

Parkeerplaats voor één auto

Stroomaansluiting

Watertappunt / vuilwaterafvoer

Gebruik douche en warm afwaswater

Wifi

Extra persoon / logés € 5

Kind 0 t/m 1 jaar gratis 

Kind 2 t/m 12 jaar € 4

Hond (max. 2) € 3

Bezoekerstarief € 2.50

CKE-tarief hoogseizoen 5% **

CKE-korting huuraccommodaties 5% **

Toeristenbelasting en lokale heffingen  € 1.25  p.p.p.n. 

* Dit tarief geldt van 29 april t/m 8 mei, 26 mei t/m 29 mei, 3 juni t/m 6 juni

** CKE-tarief laagseizoen: €18  van 15 april t/m 8 juli & 29 augustus t/m 2 oktober
** CKE-korting hoogseizoen: 5% van 9 juli t/m 28 augustus
** CKE-korting huuraccommodaties: 5% van 15 april t/m 5 september

Het all-in tarief is per nacht voor 2 volwassenen, elektriciteit (minstens 5kWh), 1 hond wanneer huisdieren zijn toegestaan en incl. BTW.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting en eventuele andere opties. Overnachten met meer dan 2 personen is mogelijk tegen een bijbetaling.

Je kunt alleen van de CKE-voordelen gebruikmaken als je in het bezit bent van een geldige ANWB Kampeerkaart CKE.

Geef bij de boeking aan dat je de ANWB Kampeerkaart CKE hebt en toon de kaart bij het inchecken.

Praktische info

PRAKTISCHE INFO

Aankomst en vetrekt:  Hoogseizoen aankomst vanaf 14:00 & vertrek voor 12:00. Heb je vooraf gereserveerd, dan mag je ook direct op je gereserveerde plek gaan staan en op een later tijdstip inchecken. Mits er niet gereserveerd is op je kampeerplaats komt het in het laagseizoen allemaal niet zo nauw. Kom je na sluitingstijd aan? Bel ons dan even of stuur een WhatsApp berichtje, dan weten we dat je er bent.

Receptie: In het lunchcafé vind je ook de receptie, zie openingstijden.  Kom je aan buiten de openingstijden van het lunchcafé ? Bel dan even naar ons: 06-23504618.

Reserveren: Een kampeerplekje reserveren kan via de website, telefonisch of via de mail.

Betalingsmogelijkheden van je reservering:  Pinnen en contant. Boekingen dienen 6 weken voor de aankomstdatum te zijn betaald.

Auto: Wij zijn een autoluwe camping. Dit betekent dat je stapvoets rijdt en de auto alleen in- en uitlaad bij je staplaats. Auto’s kunnen daarna geparkeerd worden aan de rechterzijde van de camping, zie eventueel plattegrond.

Lunchcafé / slecht weer ruimte: In het hoogseizoen gebruiken we het lunchcafé als horecagelegenheid, in het laagseizoen is deze ruimte beschikbaar als huiskamer/ slecht weer ruimte met een kleine selfservice bar met wat lekkere snacks en thee en koffie.

Kookvoorzieningen : In de afwasruimte kun je ook gratis gebruik maken van de elektrische kookplaatjes.

Diepvries en koelkast: In de afwasruimte staat een diepvriesje en koeling waar iedereen gebruik van mag maken.

Fiets: Rustig fietsen op de camping mag natuurlijk, zolang je rekening houdt met voetgangers en kinderen.

Fietsverhuur:  Op ca. 10 km van de camping kun je div. soorten fietsen huren bij Arjan Borgers 2 Wielers in Vlagtwedde. Ook kun je in wedde bij H. Kiewiet in wedde terecht voor het huren van fietsen.

Kano, sup, waterfietsverhuur: Bij ijssalon Veendiep (1.3km) kun je kano,s, sup en waterfietsen huren, reserveren kan telefonisch op het nummer: 06 110 967 39.

Hond: Honden zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan op het Berkenhof en Dennenhof (zie evt. plattegrond), klik hier voor de regels over honden.

Geluid: Muziek is niet toegestaan op de camping. Na 22:00 willen wij graag rust op de camping.

Afval: Op de camping  zamelen we ons afval het liefst gescheiden in in de daarvoor bestemde containers schuin tegenover het lunchcafé. In de wasruimte vindt je gratis gele vuilniszakken speciaal voor het scheiden van plastic, metaal en drankverpakkingen.

Chemisch toilet: Chemisch toilet kan geleegd worden aan de rechterzijde van het sanitair gebouw. Ook is er een camperstortplaats bij de camperplaatsen aanwezig.

Kampvuur: Een kampvuur is toegestaan om de daarvoor bestemde kampvuurplaatsen.  Er mogen takjes gesprokkeld worden uit het bos voor op het kampvuur. Laat kinderen nooit zonder toezicht bij het kampvuur.

Zwemmen: Er kan gezwommen worden in de grote vijver, kleine kinderen en kinderen zonder zwemdiploma moeten uiteraard altijd onder toezicht blijven! De zwemwaterkwaliteit wordt met enige regelmaat getest.

Bezoekers: Bezoekers zijn tegen betaling van €2.50 p.p. welkom bij ons, bij aankomst even melden bij de receptie.

Loges: Loges zijn tegen betaling van €4 p.p.p.n. welkom bij ons, bij aankomst even melden bij de receptie.

Roken: Roken is niet toegestaan op de sportvelden, speeltuin, in en om het sanitair gebouw en op het terras bij het Lunchcafé

Bos: Je mag door het bos lopen en van de paden afwijken. Houd wel rekening met de flora en fauna van het bos. Ga bijv. niet op de takkenwallen staan, daar leven dieren en insecten in.

Boeken, spellen, tijdschriften: In het lunchcafé is een uitgebreide selectie van spellen boeken en tijdschriften te vinden die je tijdens je verblijf mag lenen.

Vissen: Het is niet toegestaan om te vissen in de zwemvijver. Er kan gevist worden in het watertje naast de camping.

Handige winkels dichtbij:  Slechts op 1.5 km afstand is de supermarkt COOP te vinden met een volwaardig assortiment. Ook is daarnaast een tankstation  en gemakswinkel Metting te vinden waar je echt van alles kan kopen. Schuin tegenover de camping (nr. 22) is een afhaalpunt voor de EKO PLAZA en tevens een winkel (Groningen Natuurlijk!) met leuke spullen voor in de natuur zoals: kompassen, zakmessen, vuurstarters en waterflessen, wandel- en fietskaarten, jassen, hoeden en veel voor tuindieren.

Klachten:  Ben je ergens ontevreden over, laat het ons vooral weten dan kijken we samen of we het kunnen oplossen. Wilt je een officiële klacht indienen? Wij werken volgens de algemene klachtenvoorwaarden van Hiswa-Recron.

Lunchcafé praktische info

Laagseizoen: In het laagseizoen is het lunchcafé beschikbaar als huiskamer / slechtweerruimte met kleine zelfservice bar met snacks en koffie, thee en drinken.

Hoogseizoen: In het hoogseizoen (10 juli 2021 t/m 5 september 2021) kun je o.a. terecht voor koffie, thee, smoothies, huisgemaakt gebak, lunch en ijsjes. Het lunchcafé is dan geopend van  woensdag t/m zaterdag  tussen 12:00 t/m 17:00. De keuken sluit om 16:30.

Vegetarisch en veganistisch: Al onze producten zijn vegetarisch en vaak ook veganistisch.  Heeft u andere dieetwensen geef het aan ons door dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Broodjes: In het hoogseizoen  (10 jul 2021 t/m 5 september 2021) kan je voor de volgende ochtend eenvoudig (vegan) broodjes en sap bestellen via www.noorderloobrood.nl, hier kun je dan ook direct afrekenen. De broodjes kunnen 23:59 besteld worden en dan de volgende ochtend vanaf 09:00 opgehaald worden in het lunchcafé.

Frieten en snacks: In het hoogseizoen (10 jul 2021 t/m 5 september 2021)  mogen op de camping natuurlijk geen frieten ontbreken! op woensdag en zaterdag tussen 17:30 en 19:00 kunnen er voor afhaal frieten en vega(n) snacks gekocht worden. Zie menukaart voor het actuele aanbod. afhankelijk van de drukte wordt er soms ook buiten het hoogseizoen gefrituurd.

Kinderspeelhoek: In het lunchcafé is een speelhoekje aanwezig tevens staat er ook vaak speelgoed buiten op het terras. Ook is er aansluitend aan het terras in het bos peuterglijbaan te vinden.

Lunchcafé praktische info

Laagseizoen: In het laagseizoen is het lunchcafé beschikbaar als huiskamer / slecht weer ruimte met kleine selfservice bar met snacks en koffie, thee en drinken.

Hoogseizoen: In het hoogseizoen (10 juli 2021 t/m 5 september 2021) kun je o.a. terecht voor koffie, thee, smoothies, huisgemaakt gebak, lunch en ijsjes.

Vegetarisch en veganistisch: Al onze producten zijn vegetarisch en vaak ook veganistisch.  Heeft u andere dieetwensen geef het aan ons door dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Broodjes: In het hoogseizoen  (10 jul 2021 t/m 5 september 2021) kan je voor de volgende ochtend eenvoudig (vegan)broodjes en sap bestellen via www.noorderloobrood.nl, hier kun je dan ook direct afrekenen. De broodjes kunnen 23:59 besteld worden en dan de volgende ochtend tussen 09:00 en 09:30 opgehaald worden in het lunchcafé.

Frieten en snacks: In het hoogseizoen (10 jul 2021 t/m 5 september 2021)  mogen op de camping natuurlijk geen frieten ontbreken! Meerdere avonden per week kunnen er voor afhaal frieten en vega(n) snacks gekocht worden. Zie menukaart voor het actuele aanbod. afhankelijk van de drukte wordt er soms ook buiten het hoogseizoen gefrituurd.

Openingstijden hoogseizoen: Klik hier voor de actuele openingstijden.

Kinderspeelhoek: In het lunchcafé is een speelhoekje aanwezig tevens staat er ook vaak speelgoed buiten op het terras. Ook is er aansluitend aan het terras in het bos peuterglijbaan te vinden.