FAQ 2021
22041
page-template-default,page,page-id-22041,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

PRAKTISCHE INFO

In- en uitchecken kampeerplaats: Hoogseizoen inchecken vanaf 13:00 & uitchecken tot 12:00. Heb je vooraf gereserveerd, dan mag je ook direct op je gereserveerde plek gaan staan en op een later tijdstip inchecken. Mits er niet gereserveerd is op je kampeerplaats komt het in het laagseizoen allemaal niet zo nauw. Kom je na sluitingstijd aan? Bel ons dan even of stuur een WhatsApp berichtje, dan weten we dat je er bent.

Receptie: In het lunchcafé vind je ook de receptie, zie openingstijden.  Kom je aan buiten de openingstijden van het lunchcafé ? Bel dan even naar ons: 06-23504618.

Reserveren: Een kampeerplekje reserveren kan via de website, telefonisch of via de mail.

Betalingsmogelijkheden van je reservering:  Pinnen en contant. Boekingen dienen 6 weken voor de aankomstdatum te zijn betaald.

Auto: Wij zijn een autoluwe camping. Dit betekent dat je stapvoets rijdt en de auto alleen in- en uitlaad bij je staplaats. Auto’s kunnen daarna geparkeerd worden aan de rechterzijde van de camping, zie eventueel plattegrond.

Lunchcafé / slecht weer ruimte: In het hoogseizoen gebruiken we het lunchcafé als horecagelegenheid, in het laagseizoen is deze ruimte beschikbaar als huiskamer/ slecht weer ruimte met een kleine selfservice bar met wat lekkere snacks en thee en koffie.

Kookvoorzieningen : In de afwasruimte kun je ook gratis gebruik maken van de elektrische kookplaatjes.

Diepvries en koelkast: In de afwasruimte staat een diepvriesje en koeling waar iedereen gebruik van mag maken.

Fiets: Rustig fietsen op de camping mag natuurlijk, zolang je rekening houdt met voetgangers en kinderen.

Fietsverhuur:  Op ca. 10 km van de camping kun je div. soorten fietsen huren bij Arjan Borgers 2 Wielers in Vlagtwedde. Ook kun je in wedde bij H. Kiewiet in wedde terecht voor het huren van fietsen.

Kano, sup, waterfietsverhuur: Bij ijssalon Veendiep (1.3km) kun je kano,s, sup en waterfietsen huren, reserveren kan telefonisch op het nummer: 06 110 967 39.

Hond: Honden zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan op het Berkenhof en Dennenhof (zie evt. plattegrond), klik hier voor de regels over honden.

Geluid: Muziek is toegestaan mits je buren het niet kunnen horen. Na 22:00 willen wij graag rust op de camping.

Afval: Op de camping  zamelen we ons afval het liefst gescheiden in in de daarvoor bestemde containers schuin tegenover het lunchcafé. In de wasruimte vindt je gratis gele vuilniszakken speciaal voor het scheiden van plastic, metaal en drankverpakkingen.

Chemisch toilet: Chemisch toilet kan geleegd worden aan de rechterzijde van het sanitair gebouw. Ook is er een camperstortplaats bij de camperplaatsen aanwezig.

Kampvuur: Een kampvuur is toegestaan om de daarvoor bestemde kampvuurplaatsen.  Er mogen takjes gesprokkeld worden uit het bos voor op het kampvuur. Laat kinderen nooit zonder toezicht bij het kampvuur.

Zwemmen: Er kan gezwommen worden in de grote vijver, kleine kinderen en kinderen zonder zwemdiploma moeten uiteraard altijd onder toezicht blijven! De zwemwaterkwaliteit wordt met enige regelmaat getest.

Bezoekers: Bezoekers zijn tegen betaling van €2.50 p.p. welkom bij ons, bij aankomst even melden bij de receptie.

Loges: Loges zijn tegen betaling van €4 p.p.p.n. welkom bij ons, bij aankomst even melden bij de receptie.

Roken: Roken is niet toegestaan op de sportvelden, speeltuin, in en om het sanitair gebouw en op het terras bij het Lunchcafé

Bos: Je mag door het bos lopen en van de paden afwijken. Houd wel rekening met de flora en fauna van het bos. Ga bijv. niet op de takkenwallen staan, daar leven dieren en insecten in.

Boeken, spellen, tijdschriften: In het lunchcafé is een uitgebreide selectie van spellen boeken en tijdschriften te vinden die je tijdens je verblijf mag lenen.

Vissen: Het is niet toegestaan om te vissen in de zwemvijver. Er kan gevist worden in het watertje naast de camping.

Handige winkels dichtbij:  Slechts op 1.5 km afstand is de supermarkt COOP te vinden met een volwaardig assortiment. Ook is daarnaast een tankstation  en gemakswinkel Metting te vinden waar je echt van alles kan kopen. Schuin tegenover de camping (nr. 22) is een afhaalpunt voor de EKO PLAZA en tevens een winkel (Groningen Natuurlijk!) met leuke spullen voor in de natuur zoals: kompassen, zakmessen, vuurstarters en waterflessen, wandel- en fietskaarten, jassen, hoeden en veel voor tuindieren.

Klachten:  Ben je ergens ontevreden over, laat het ons vooral weten dan kijken we samen of we het kunnen oplossen. Wilt je een officiële klacht indienen? Wij werken volgens de algemene klachtenvoorwaarden van Hiswa-Recron.

Lunchcafé praktische info

Laagseizoen: In het laagseizoen is het lunchcafé beschikbaar als huiskamer / slechtweerruimte met kleine zelfservice bar met snacks en koffie, thee en drinken.

Hoogseizoen: In het hoogseizoen (10 juli 2021 t/m 5 september 2021) kun je o.a. terecht voor koffie, thee, smoothies, huisgemaakt gebak, lunch en ijsjes. Het lunchcafé is dan geopend van  woensdag t/m zaterdag  tussen 12:00 t/m 17:00. De keuken sluit om 16:30.

Vegetarisch en veganistisch: Al onze producten zijn vegetarisch en vaak ook veganistisch.  Heeft u andere dieetwensen geef het aan ons door dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Broodjes: In het hoogseizoen  (10 jul 2021 t/m 5 september 2021) kan je voor de volgende ochtend eenvoudig (vegan) broodjes en sap bestellen via www.noorderloobrood.nl, hier kun je dan ook direct afrekenen. De broodjes kunnen 23:59 besteld worden en dan de volgende ochtend vanaf 09:00 opgehaald worden in het lunchcafé.

Frieten en snacks: In het hoogseizoen (10 jul 2021 t/m 5 september 2021)  mogen op de camping natuurlijk geen frieten ontbreken! op woensdag en zaterdag tussen 17:30 en 19:00 kunnen er voor afhaal frieten en vega(n) snacks gekocht worden. Zie menukaart voor het actuele aanbod. afhankelijk van de drukte wordt er soms ook buiten het hoogseizoen gefrituurd.

Kinderspeelhoek: In het lunchcafé is een speelhoekje aanwezig tevens staat er ook vaak speelgoed buiten op het terras. Ook is er aansluitend aan het terras in het bos peuterglijbaan te vinden.