Seizoens lunchcafé
25502
page-template-default,page,page-id-25502,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

In het hoogseizoen zijn wij geopend van 10 juli t/m 23 augustus 2023.
Vegan zomer Lunchcafé

Bij vega(n) lunchcafé Noorderloo willen we vooral niet te moeilijk doen, gewoon lekker eten en een goede sfeer neerzetten, niet alleen voor de campinggasten, maar voor iedereen. Wat voor soort eten bieden wij aan?!  Ons eten is eenvoudig, interessant en puur waarbij we kwaliteit over kwantiteit kiezen wat ons betreft echt ‘Comfort food’. Het liefst van het seizoen, zelfgemaakt, biologisch en soms van de lokale boer of zelfs uit eigen moestuin.

 

Wat bieden wij onder andere aan in het hoogseizoen?  Lokaal gebrande koffie,smoothies, lunch, huisgemaakt taart, ijsjes en niet onbelangrijk een sfeervolle en kindvriendelijke locatie om te ontspannen en onthaasten. In het hoogseizoen bieden wij ook (ontbijt) broodjes en bio frieten en vega(n) snacks aan.

 

  In het het laagseizoen is het lunchcafé een woonkamer (slechtweer ruimte) voor onze campinggasten en voorbijgangers. Er is dan een kleine zelfservice bar waar je onder andere koffie, thee, fris, ijs en lekkers kan kopen.

Noorderloo doet duurzaam

Food waste , één  van de eerste stappen in duurzaam eten is natuurlijk zo min mogelijk verspillen (No Waste), dus we kopen slim in voor een handzaam menu en wat je niet op krijgt mag natuurlijk in een doggy-bag mee terug naar de tent / huis. Om verspilling te voorkomen bereiden wij ook veel eten op het moment dat het besteld word,  daarnaast vriezen wij  (huisgemaakte) producten die het toelaten in die niet ter plekke vers bereid kunnen worden waardoor we vrijwel nooit voedsel hoeven weg te gooien en we het vers kunnen afbakken.  Het groenafval van de keuken composteren we natuurlijk zelf, dat gebruiken we dan weer voor onze moestuin. Liever gebruiken we geen disposables maar waar nodig gebruiken we uitsluitend biologisch afbreekbare producten voornamelijk gemaakt van bagasse (suikerriet pulp),  een restproduct uit de suikerriet industrie. Daarnaast zijn al onze koffie, thee en chocoladeproducten fair-trade / ethisch verantwoord geproduceerd en vaak ook biologisch.

Meer lezen over duurzaamheid bij Noorderloo?

Het Lunchcafé

Foto’s Nienke Laan

Zomer Lunchcafé

Wat bieden we aan in het hoogseizoen (10 Juli tot 27 augustus)  van 2023?! 

 

Dagelijks broodjesservice en zelfservice bar

Woensdag t/m zondag zomer lunch tussen 12:00 en 17:00. De keuken sluit om 16:00.

woensdag en zaterdag friet met vega(n) snacks tussen 17:30 t/m 19:00

 

 

 

Wat bieden wij aan in het laagseizoen 

 

In het laagseizoen (en hoogseizoen) stellen wij het lunchcafé beschikbaar als woonkamer

(slechtweer ruimte). Er is dan een kleine zelfservice bar waar je  o.a. koffie,

thee, fris en lekkers kan kopen.