Seizoens lunchcafé
25502
page-template-default,page,page-id-25502,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Eten bij Noorderloo

 

Bij Noorderloo willen we vooral niet te moeilijk doen, gewoon lekker eten en een goede sfeer neerzetten. Wat voor soort eten bieden wij aan?!  Ons eten is eenvoudig, duurzaam, interessant en puur waarbij we kwaliteit over kwantiteit kiezen wat ons betreft echt ‘Comfort food’. Het liefst van het seizoen, vaak zelfgemaakt en biologisch of zelfs uit eigen moestuin en natuurlijk 100% plantaardig (vegan).

 

Hoogseizoen

6 juli 2023  t/m 25 augustus 2024

 

Avondeten

Wat is er dit jaar anders dan voorgaande jaren ?! Aankomend hoogseizoen gaan we in plaats van lunch, avondeten aanbieden. De zelfsservice bar met koffie, thee, fris, ijs en lekkers daarnaast kun je dagelijks ook verschillende huisgemaakt gebak verkrijgen.

Wat kun je verwachten? Het idee is om 4 á 5 avonden per week voor jullie eten te verzorgen. Iedere dag heeft zijn eigen vaste gerecht. Per week zal het aanbod ongeveer zijn: Verse pizza, 2 dagen een eenvoudige aanschuifmaaltijd, falafel avond en natuurlijk een avond met friet met snacks. Op de friet avond na zijn de rest van de dagen waarschijnlijk op inschrijving.

De exacte form en tijden volgen later nog op de website.

In het het laagseizoen is er voor onze campinggasten en voorbijgangers een kleine zelfservice bar waar je onder andere koffie, thee, fris, ijs en lekkers kan kopen.

Noorderloo doet duurzaam

Alles wat wij aanbieden op de camping is plantaardig (vegan), wat wij een bewuste en duurzame keuze vinden. Wij werken veel met biologische producten van het seizoen en het liefst ook van Nederlande bodem. Daarnaast halen we groente, fruit en bloemen uit onze eigen moestuin.

Eén van de belangrijkste stappen in duurzaam eten is natuurlijk ook zo min mogelijk verspillen (No Waste), dus we kopen slim in en wat je niet op krijgt mag natuurlijk in een doggy-bag mee terug naar de tent of je huis. Door de manier waarop wij werken verspillen we vrijwel geen voedsel! Ons groenafval van de keuken composteren we natuurlijk zelf, dat gebruiken we dan weer voor onze moestuin.

Liever gebruiken we geen disposables maar waar nodig gebruiken we uitsluitend biologisch afbreekbare producten voornamelijk gemaakt van bagasse (suikerriet pulp),  een restproduct uit de suikerriet industrie. Daarnaast stimuleren wij onze gasten om hierin een steentje bij te dragen bijv, door je eigen koffiebeker mee te nemen naar de zelfservice bar.

WIj zijn continue in ontwikkeling en proberen ieder jaar weer een stap vooruit te zetten in het verduurzamen van ons aanbod.

Eten bij Noorderloo

Foto’s Nienke Laan

Zomer Lunchcafé

Wat bieden we aan in het hoogseizoen (10 Juli tot 27 augustus)  van 2023?! 

 

Dagelijks broodjesservice en zelfservice bar

Woensdag t/m zondag zomer lunch tussen 12:00 en 17:00. De keuken sluit om 16:00.

woensdag en zaterdag friet met vega(n) snacks tussen 17:30 t/m 19:00

 

 

 

Wat bieden wij aan in het laagseizoen 

 

In het laagseizoen (en hoogseizoen) stellen wij het lunchcafé beschikbaar als woonkamer

(slechtweer ruimte). Er is dan een kleine zelfservice bar waar je  o.a. koffie,

thee, fris en lekkers kan kopen.