25502
page-template-default,page,page-id-25502,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Wij zijn momenteel gesloten.
seizoen 2021 rond het hoogseizoen van 2021 openen wij onze deuren weer voor jullie!

Bij vegetarisch en vegan Lunchcafé Noorderloo willen we vooral niet te moeilijk doen, gewoon lekker eten en een goede sfeer neerzetten, niet alleen voor de campinggasten, maar voor iedereen. Wat voor soort eten bieden wij aan?!  Ons eten is eenvoudig, interessant en puur waarbij we kwaliteit over kwantiteit kiezen wat ons betreft echt ‘Comfort food’. Het liefst van het seizoen, zelfgemaakt, biologisch en soms van de lokale boer of zelfs uit eigen moestuin.

 

Wat bieden wij onder andere aan?  Goede koffie en thee smoothies, hartige taart met salade, huisgemaakt gebak, ijsjes en niet onbelangrijk een sfeervolle en kindvriendelijke locatie om te ontspannen en onthaasten. In het hoogseizoen bieden wij ook ontbijt broodjes en bio frieten en vega(n) snacks aan.

Noorderloo doet duurzaam

Food waste , één  van de eerste stappen in duurzaam eten is natuurlijk zo min mogelijk verspillen (No Waste), dus we kopen slim in voor een handzaam menu en wat je niet op krijgt mag natuurlijk in een doggy-bag mee terug naar de tent / huis. Om verspilling te voorkomen bereiden wij ook veel eten op het moment dat het besteld word,  daarnaast vriezen wij  (huisgemaakte) producten die het toelaten in die niet ter plekke vers bereid kunnen worden waardoor we vrijwel nooit voedsel hoeven weg te gooien en we het vers kunnen afbakken.  Het groenafval van de keuken composteren we natuurlijk zelf, dat gebruiken we dan weer voor onze moestuin. Liever gebruiken we geen disposables maar waar nodig gebruiken we uitsluitend biologisch afbreekbare producten voornamelijk gemaakt van bagasse (suikerriet pulp),  een restproduct uit de suikerriet industrie. Daarnaast zijn al onze koffie, thee en chocoladeproducten fair-trade / ethisch verantwoord geproduceerd en vaak ook biologisch, ok alle gebruikte zuivel is uitsluitend biologisch.

Meer lezen over duurzaamheid bij Noorderloo?

Het Lunchcafé

Foto’s Nienke Laan

3 gangen high tea

Tijdens dit diner wordt er uitgebreid getafeld met onder andere: soep, verschillende hartige gerechten en als afsluiter verscheidene zoete nagerechtjes. Natuurlijk onbeperkt thee en 2 sapje of koffiespecialiteit naar keuze. De higt tea wordt in 3 gangen uitgeserveerd.  Te reserveren vanaf 2 personen.

 

€35 p.p.

Zoete High Tea

Diverse zoete taartjes met onbeperkt thee, te reserveren vanaf 2 personen.

 

€17.50 p.p.

 Taart bestellen!?

Bij ons kun je ook (vegan)taart bestellen!

Denk bijvoorbeeld aan:

Roomboter appeltaart met amandelspijs

Smeuïge chocolade taart met notencrème

Kruidige worteltjestaart  met walnoten en citroencrème

Div. hartige en zoete taarten van het seizoen.

Vergaderen

Vergaderen op een inspirerende en duurzame locatie?  Wij bieden diverse vergadermogelijkheden zoals vergaderen met: taart, ontbijt, lunch en koffiespecialiteiten.

 

Aanwezig: beamer scherm, laptop, wifi.

Iets te vieren?

Een sfeervolle en duurzame locatie met terras en overnachtingsmogelijkheden.

Tijdens je feest een heerlijk vegetarisch of veganistisch ontbijt, lunch, diner of taart? Er is van alles mogelijk.

Ons lunchcafé heeft circa 30 zitplaatsen en 45 staplaatsen.

Openingstijden Lunchcafé
Openingstijden lunchcafé

Wij zijn momenteel gesloten. Seizoen 2021 openen wij onze deuren weer voor jullie!


Voor grote groepen zijn wij op afspraak wel geopend.