Lunchcafé Noorderloo
21170
page-template-default,page,page-id-21170,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

 

Lunchcafé Noorderloo       

 

Bij Lunchcafé Noorderloo willen we vooral niet te moeilijk doen, gewoon lekker eten en een goede sfeer neerzetten, niet alleen voor de campinggasten, maar voor iedereen. Ons eten is eenvoudig, interessant en puur waarbij we kwaliteit over kwantiteit kiezen. Het liefst van het seizoen, zelfgemaakt, biologisch en van de lokale boer of soms zelfs uit eigen moestuin, daarnaast zijn al onze gerechten vegetarisch en/of plantaardig (vegan).

Wat bieden wij onder andere aan?  Goede koffie, sapjes, (hartige)taart, goed gevulde salades, mooie broodjes, snacks met verse patat, ijsjes en niet onbelangrijk een sfeervolle (en kindvriendelijke) locatie om te zitten.

Benieuwd naar het menu? Op de Menukaart kun je het gros van de gerechten vinden, met uitzondering van de seizoen/ week gerechten. 

Heb je speciale dieetwensen neem contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Klik op Openingstijden voor onze actuele openingstijden.

 

Wil je een feestje geven? Vergaderen  of eten bij ons bestellen? Bel, mail of kom bij ons langs, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.