Praktische info
26030
page-template-default,page,page-id-26030,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

PRAKTISCHE INFO CAMPING

Aankomst en vertrek:  Aankomst vanaf 14:00, Vertrek voor 12:00. Heb je vooraf gereserveerd? Dan mag je ook direct op je gereserveerde plek gaan staan en op een later tijdstip inchecken. Mits er niet gereserveerd is op je kampeerplaats komt het in het laagseizoen allemaal niet zo nauw. Kom je na sluitingstijd aan? Bel ons dan even of stuur een Whatsapp bericht, dan weten we dat je er bent.

Huisregels: Dit zijn onze Huisregels.

Annuleren bij Noorderloo: Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden van Vekabo. Houd er rekening mee voor je boekt dat er kosten verbonden zijn aan het annuleren van je reservering. Handig kan zijn om een annuleringsverzekering af te sluiten. Besluit je eerder weg te gaan, wij geven dan geen geld terug.

Betalingsmogelijkheden van je reservering:  Pinnen en of contant. Reserveringen dienen volgens de betalingsvoorwaarden te worden voldaan.

Bezoekers: Per dag zijn er 4 bezoekers per campingplaats toegestaan. Laat het even weten ( mag ook per app) als je gasten hebt. Feestjes op de camping uitsluitend in overleg.

Bezoekers zijn welkom tot 20:00. Bezoekers kun je ook zelf eenvoudig afrekenen met de zelfservice kassa in het lunchcafé.

Logés: Logés (max. 2) zijn toegestaan tegen betaling. Bij aankomst even bij ons melden (mag ook per app).

Auto laadpaal: Je kan je electrische auto tegen betaling opladen (16a stopcontact). Op 1,5km is ook een openbaar laadpunt

Lunchcafé / huiskamer: In het hoogseizoen gebruiken we het lunchcafé als horecagelegenheid en buiten de openingstijden als huiskamer. In het laagseizoen is deze ruimte beschikbaar als huiskamer met een kleine zelfservice waar je koffie, thee, fris en lekkers kan kopen.

Kookvoorziening, diepvries en koeling: In de wasruimte staan een diepvriesje,koeling en electrische kookplaatjes waar iedereen gebruik van mag maken.

Fietsverhuur:  Op ca. 10 km van de camping kun je div. soorten fietsen huren bij Arjan Borgers 2 Wielers in Vlagtwedde. Ook kun je in Wedde bij H. Kiewiet terecht voor het huren van fietsen.

Afval: Op de camping  zamelen we ons afval gescheiden in in de daarvoor bestemde containers schuin tegenover het lunchcafé. In de wasruimte vindt je gratis gele vuilniszakken speciaal voor het scheiden van plastic, metaal en drankverpakkingen. Het is niet toegestaan om je grofvuil (bijv. tenten, matjes, grondzeilen, luctbedden etc.) bij ons achter te laten.

Chemisch toilet: Chemisch toilet kan geleegd worden aan de rechterzijde van het sanitair gebouw. Ook is er een camperstortplaats bij de camperplaatsen aanwezig.

Zwemvijver

  • Kleine kinderen en kinderen zonder zwemdiploma moeten altijd onder toezicht blijven van een volwassene.
  • De zwemwaterkwaliteit wordt met enige regelmaat getest .
  • Hoe leuk ze ook zijn, de rivierbolders (keien) bij de zwemvijver hebben een belangrijke functie en zijn niet om mee te spelen. Ook vragen we je om niet aan de vijverplanten te komen.
  • Er mag niet gevist worden in de zwemvijver.

Boeken, spellen, tijdschriften: In het lunchcafé staan boeken, spellen en tijdschriften die je tijdens je verblijf mag lenen.

Kampvuur: Een kampvuur is toegestaan op de daarvoor bestemde kampvuurplaatsen. Er mogen takjes gesprokkeld worden uit het bos voor op het kampvuur.

Ook kan er hout gekocht worden bij het lunchcafé, deze kan afgerekend worden op de zelfbedingskassa. Bij aanhoudende droogte kan er een stookverbod gelden.

Picknicktafels: De picknicktafels zijn voor algemeen gebruik, zorg dat iedereen er gebruik van kan blijven maken.

Handige winkels dichtbij: Op 1.5 km afstand is de supermarkt PLUS en pal daarnaast is ook tankstation en gemakswinkel van Metting te vinden waar je praktisch alles kan kopen. Schuin tegenover de camping (nr. 22) is een afhaalpunt voor de EKO PLAZA en ook hun winkel (Groningen Natuurlijk!) met leuke spullen voor in de natuur zoals: kompassen, zakmessen, vuurstarters en waterflessen, wandel- en fietskaarten, jassen, hoeden en veel voor tuindieren.

Klachten:  Ben je ergens ontevreden over, laat het ons vooral weten dan kijken we samen of we het kunnen oplossen. Wilt je een officiële klacht indienen? Wij werken volgens de algemene klachtenvoorwaarden van Vekabo.

Brandblussers: Deze zijn voor noodsituaties te vinden bij de ingang van het sanitairgebouw en in het restaurant achter de bar. ‘

Hulpdiensten / alarm nummers:

  • Noodgeval: 112
  • Politie (niet noodgeval): 0900-8844
  • Huisarts (Bellingwolde): 0597 531 460 ß Tijdens kantoortijden
  • Dokterspost (Groningen): 0900-9229 ß spoedgevallen huisarts buiten kantoortijden
  • Noorderloo: 06 23504618, bij calimiteiten zijn wij ook ’s nachts bereikbaar

 

PRAKTISCHE INFO LUNCHCAFÉ

Laagseizoen: In het laagseizoen is het lunchcafé beschikbaar als huiskamer / slecht weer ruimte met kleine zelfservice bar met koffie, fris en lekkers.

Hoogseizoen: In het hoogseizoen (9 juli 2022 t/m 28 augustus 2022) kun je o.a. terecht voor koffie, thee, smoothies, huisgemaakt vegan gebak, lunch en ijsjes. Het lunchcafé is dan geopend van  woensdag t/m zondag tussen 12:00 t/m 17:00. De keuken sluit om 16:00.

veganistisch: Al onze producten zijn veganistisch. Heb je andere dieetwensen, geef het aan ons door dan kijken we samen of er mogelijkheden zijn.

Broodjes: In het hoogseizoen  (10 juli 2023 t/m 27 augustus 2023) kan je voor de volgende ochtend eenvoudig (vegan) broodjes en sap bestellen via www.noorderloobrood.nl, hier kun je dan ook direct afrekenen. De broodjes kunnen tot 23:59 besteld worden en de volgende ochtend vanaf 08:00 opgehaald worden in het lunchcafé.

Frieten en snacks: In het hoogseizoen (10 jul 2022 t/m 27 augustus 2023)  mogen op de camping natuurlijk geen frieten ontbreken! Op Woensdag en zaterdag tussen 17:00 en 19:00 kunnen er frieten en vegan snacks gekocht worden. Afhankelijk van de drukte wordt er soms ook buiten het hoogseizoen gefrituurd. 

Kinderspeelhoek: In het lunchcafé / slecht weer ruimte is een speelhoekje aanwezig voor de kleintjes. Ook is er aansluitend aan het terras in het bos een peuterglijbaantje te vinden.